Grilování s pavoučkem

V Boquete je sice spousta obchodů, ale výběr nám přišel celkem dost omezený, no prostě odpovídající velikosti města. Zkusili jsme zajet do nejbližšího většího města, které se jmenuje David. Autobusy (staré bývalé školní busy z USA) jezdí mezi těmito dvěma městy téměř každou půl hodinu. David je vzdálený 40 km a cena jízdného je pro jednu osobu $ 1,45. Po 45 minutách jsme vystoupili hned na kraji města u nákupního centra. Přesto, že nebylo nijak veliké, dopravu na parkovišti musel řídit policista. Panamští řidičí nepatří zrovna mezi nejlepší, i když ve srovnání s asiaty jsou téměř profíci:)

Výběr v supermarketu byl obrovský, velikostí stejný jako naše Tesco. Ceny byly ale stejné jako v našem menším obchodě. Kromě dobrot jsme si na slevě pořídili malý gril. Hned jsme si zakoupili brambory, masíčko, pro Járu čerstvé krevetky, zeleninku, abychom si mohli večer pěkně užít našeho nového “kamaráda” na naší zahrádce.

Jára sestavil gril (i bez návodu:), já jsem připravila špízy a vyrazili jsme na naší pavlač. Než jsme rozdělali oheň, všimla jsem si hned vedle dveří na zdi nového “nekamaráda”! Takže bylo po grilování! Na fotce bohužel není pořádně vidět jak byl velký. Snažila jsem se dát k němu ruku pro srovnání, ale blíž jsem neměla odvahu. Po konzultaci s místními nám bylo sděleno, že takovýto malý pavouček nic nedělá, že to nebyla tarantule a že můžeme být rádi, že nepřišla maminka! No po 15 minutách byl sice pryč, ale už jsme grilovat nešli.

Pavoucek

Pavoucek a ruka

3 Responses to “Grilování s pavoučkem”

  1. teta napsal:

    Pavoucci jsou pro stesti a vetsinou nic nedelaji (lidem). On si vas chtel zrejme jenom prohlednout, asi jeste zadne Cizky nepotkal hahaha.

  2. Jarda napsal:

    obalit osmazit okostovat …

  3. teta napsal:

    Jaro, 5kg vanocni darek dorazil dnes (Ut 8. 12.)do Skotska, podivej se na internetu.