Chcete mě?

Zprávy z domova mi hlásí, že naše ptačí rodinka je již plně fungující a mrňata jsou samostatné jednotky. Budka byla z klece odstraněna, abychom se vyhnuli okamžitému zakládání další generace. Tatínkovi Vojtovi už zřejmě otrnulo, když se o mláďátka nemusí starat a dostával opět choutky.

Přátelé a kamarádi, opravdu nechcete nikdo veselého společníka? Nebo neznáte někoho kdo by měl zájem? Ptáčátka jsou z dobré rodiny, slušně vychovaní, je s nimi děsná sranda, povídají si a pokud si je vezmete takhle od dětství tak si je můžete hravě ochočit. Bráška už je trénuje a na ruce sedí v klidu a jsou spokojení.

Zatím nejsme schopni s jistotou rozeznat pohlaví, ale určitě víme, že jich je celkem 5. Čtyři z nich jsou nádherně modře zbarvení a jedna je po mamince krásně bílá s jemnou modrou barvičkou na bříšku.

Kdybyste o někom věděli nebo byste sami měli zájem, prosím napište mi na email: kamila@centrum.cz nebo se ozvěte bráchovi na petr.sotona@post.cz. Jsou to fakt děsný šikulové a rádi bychom je dali mezi kamarády, abychom měli jistotu, že budou naše mimča v pořádku.

Díky moc!

Mrnata

Mrnata1

Mrnata2

One Response to “Chcete mě?”

  1. teta napsal:

    Nase kocicka Bibi ma vazny zajem adoptovat celou rodinku. Uz nam donesla 5 ptacku a 2 mysky, veverky zatim nelovi.

    Moc se ji libi jejich modro-bile vybarveni, chtela by je pro nas jako darek k vanocum. Jdu ji povesit zvenku do okna krmitko, aby se mela aspon na co divat.