Las Lajas

Las lajas

Pro lepší orientaci vkládám mapu se špendlíkem na místo, kde se právě nacházíme. Po 6 hodinové jízdě autobusem (naštěstí klasický dálkový dokonce s klimatizací) jsme dorazili do Las Lajas. Nádherný plážový resort, který je trošku zastíněn více oblíbeným resortem Bocas del Toro na druhé straně Panamy u Atlantického oceánu. Díky bohu za to! Sezóna se totiž teprve rozjíždí a není tu tedy vůbec skoro žádný turista. V Panamě teď začíná zima a to jsou teprve snesitelné teploty pro turisty.

Jsme ubytování v hostelu La Spiaza. Dva borci z Itálie jsem před dvěma lety přijeli na výlet a už tu zůstali. Bydleli rok ve stanu na prázdném pozemku a postupně tu budují hostel a pizzerii. Hostel je hned vedle pláže, která je na rozdíl od Miami krásná a příjemná. Bohužel jsme dorazili těsně před západem slunce, takže fota dodám později. Náš pokojík je v domečku z dřevěných prken a nechybí moskytiéra přes celou postýlku. Budu tedy spinkat jako princezna. S komáry nebo co to tu všude lítá za havěť bojujeme pomocí Offu, takže úžasně voníme. Všude kvákaj žáby a děsně cvrkaj cvrčci. Je tu fakt ráj! Už se vidím jak mám taky takový hostel a všichni moji kamarádi za mnou jezdí na dovču…

5 Responses to “Las Lajas”

  1. Jarda napsal:

    ..výborně …napražím nejaky kafco … sedám na kolo a zachvilku mě tam máte je to jen pár tisíc mil :D ..držte mě tam chajdu z výhledem na molo ( tam budu kotvit svou pramičku :D )

  2. mama napsal:

    moc pusinek,píšeš pěkně,je to ,nářez,,ale takhle jsem Tě vychovávala,užij co můžeš,snad to dobře dopadne.Kolegyně v práci mi řekly.je tak trochu po Tobě.Když to strejda zapne,budu to sledovat,co píšete,moc pusinek od nás všech a pozdrav Járovi,Tvá máma,píšu dnes osobně.

  3. teta napsal:

    Buenos dias! Je tam bazen?

  4. eckator napsal:

    hoj moc pozdravuju, je to parada, strasne moc fandim a tesim se na dalsi foto, je to proste nadhera :-)

  5. Peťka napsal:

    Zdravím dobrodruhy :-) vážně úžasný, tak už vím kam příště letím na dovču :-)