A pohádka začala…

I když občas bych spíš řekla, že ani né tak pohádka jako dřina, blázinec, makačka až bordel:) Ale ne, vůbec si nemohu stěžovat. Při naší cestě zpět z Panamy jsme se ještě na pár dní zastavili v Londýně na mezinárodním veletrhu týkajícím se kávy a pak jsme na „to“ vlítli!

Na klasické objímání s rodinou a přáteli jsme měli v našem předem připraveném harmonogramu dva dny. Následovaly návštěvy u zubařů a jiných nutných lékařů a pak již hezky rychle zpět do matičky Prahy a začít realizovat naše dlouho připravené plány.

Teď hlasitě třikrát zaťukávám „ťuk, ťuk, ťuk“! Vše se nám povedlo a zatím se nám i tak nějak daří. Nebudu se zde rouhat ani chválit, prostě nějak to jde a i věřím, že půjde. Tyto stránky slouží k zachycení událostí v životě mém, kam firma doubleshot patří. Ale té jsou věnovány naprosto jiné stránky, takže zde není nutné se o tom nějak rozepisovat.

Že nás káva trochu časově zaměstnává je vidět i na frekvenci mých příspěvků, i když ty nejsou ani tak ovlivněny nedostatkem času jako spíš skutečností, že vlastně kromě kávy teď ani ničím jiným nežiju. Ale má to i svá pozitiva…služební cesta se blíží a tak se již brzy stránky zase trochu probudí k životu. A kam to bude? Kdysi tvořily s Panamou jeden stát a v hlavním městě usnul skupině Lucie Medvídek:)

11 Responses to “A pohádka začala…”

  1. kitchens essex napsal:

    I want to invest in a great Wp theme. 1 under $200 with no annual fee. Any ideas?

  2. I was wondering should you know if there may be any simple way to get all of your links to open in a new window in a wordpress blog site. I know how to accomplish it the manual way, but I was hoping for something that would take care of it site wide. Any recommendations?

  3. Fantastic site, the layout is very nice. What theme is this?

  4. I need to invest in a great Wp theme. 1 under $200 with no annual fee. Any ideas?

  5. bathrooms essex napsal:

    Just building a site and have some images that require resizing. I do not wish to use the MS image editor that now would seem to be part of the MS Office package under the regime on my new Windows 7 laptop or computer – so wonder if any person knows of a straightforward non-MS tool for re-jigging images ??

  6. Well, this is a very valuable post. Thanks for the information you provided. It would be great if got more post like this. I appreciate it.

  7. Fantastic site, the layout is very nice. What theme is this?

  8. very interesting post, your site is great I am going to read a bit more of it

  9. Fantastic site, the layout is very nice. What theme is this?

  10. I’ve just started using Wordpress but haven’t got clue how you can backup my site. Is it straightforward ??. Is there a plugin or some thing ?!?. I’m Really scared I am going to lose all my data. Any support appreciated. Bookmarked.

  11. Thanks, you guys explained everthing I needed to know and very quicly 10 out of 10!